CİZRELİLER YAĞIŞLI HAVA NEDENİ İLE HAFTA SONUNU EVDE GEÇİRDİ

CİZRELİLER YAĞIŞLI HAVA NEDENİ İLE HAFTA SONUNU EVDE GEÇİRDİ
Cizre’de hafta sonu etkili olan yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkilerken vatandaşları da eve hapsetti.Şırnak’ın Cizre ilçesindeki sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkilerken, cadde ve sokaklarda su birikintisi...
 Cizre’de hafta sonu etkili olan yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkilerken vatandaşları da eve hapsetti.

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkilerken, cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu. Yağışlı hava nedeni ile vatandaşlar hafta sonunda eve mahkum oldu.

İlçede Cumartesi ve Pazar günü gece geç saatlerde aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, araçlar suyla dolu yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Gece başlayan gök gürültülü sağanak yağış yüzünden vatandaşlar evlerine gitmekte zor anlar yaşarken, tıkanan logarlar vatandaşlar tarafından açılarak suyun kanalizasyona akması sağlandı.

         Hafta sonunu ailesi ve sevdikleri dışarıda geçirmenin planlarını yapan vatandaşlar ise hayal kırıklığına uğradı ve hafta sonunu evde televizyon başında geçirmek zorunda kaldı.Her hafta sonu bu hafta sonunda da arkadaşları ile bir program yaptıklarını belirten Faruk Cengiz,yağışlı hava nedeni ile dışarı çıkamadık ve hafta sonunu evde televizyon izleyerek geçirdik dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.