CİZRE`NİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

CİZRE`NİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan Şırnak'ın Cizre ilçesinde,Öğretmen evinde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri,mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda Cizre'nin sorunları masaya...
 Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan Şırnak'ın Cizre ilçesinde,Öğretmen evinde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri,mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda Cizre'nin sorunları masaya yatırıldı

         Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan ve yönetim kurulu üyeleri Cizre’de Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda Cizre’nin sorunlarını STK Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlarla görüşüp görüş alış verişinde bulundular.

Toplantıya Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu’nun yanı sıra birçok STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim Erkan,"Bizler halkın hizmetkarlarıyız. Bizim varlık sebebimiz halka hizmet etmektir. Sizler varsanız bizler de varız. İlçemizin kalkınması ve refah düzeyin artması için herkesin ama herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Cizre'nin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların çözümü konusunda il yönetimi olarak kararlıyız, el ele vererek hep birlikte bu sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.

Erkan konuşmasını şöyle sürdü;”Sizin derdiniz benim derdimdir, bizim varlık sebebimiz size hizmet etmektir. Söz verdiğimiz gibi sorunlarınızı çözmek için ekibimle buradayız ve her zaman da yanınızda olacağız, kapım herkese açık ben parti binasında olmasam da nöbetçi arkadaşlarımız size her konuda yardımcı olacaktır. Cizre, İdil ve Silopi ovalarını su ile buluşturarak ekonomiye ziyadesiyle katkı sunacak projeleri de önümüzdeki günlerde düzenlenecek ekonomi çalıştayında ilgili bakanlıklara sunacağını ve hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu toplantılarımız size daha iyi hizmet vermek için Şırnak ve Cizre’de gerçekleştirdiğimiz gibi tüm ilçelerimizde de devam edecek ve her zaman olacaktır.”diye konuştu.

Cizreli vatandaşlarda başta alt yapı ve üst yapı olmak üzere Ulaşım,Eğitim,İşsizlik,Ekonomik durum ve ülkenin kanayan yarası olan Uyuşturucu madde kullanımının önlenmesine yönelik tedbirlerin alınması ve bu sorunların biran önce çözülmesi için Ak Parti Şırnak İl Başkanından yardım istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.