Dika Yönetim Kurulu Toplantısını Şırnak`ta Yaptı

Dika Yönetim Kurulu Toplantısını Şırnak`ta Yaptı
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Yönetimi Kurulu Toplantısı, dönem başkanı Şırnak Valisi Mehmet Aktaş başkanlığında yapıldı. Şırnak'ta bir otelde düzenlenen toplantıya, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş,...
 

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Yönetimi Kurulu Toplantısı, dönem başkanı Şırnak Valisi Mehmet Aktaş başkanlığında yapıldı.

Şırnak’ta bir otelde düzenlenen toplantıya, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, DİKA  Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve diğer illerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi kısa bir bilgi veren Vali Aktaş, DİKA 2018 Yılı Temmuz Ayı Yönetim Kurulu toplantısının Şırnak başta olmak üzere bölge illerine istihdam, sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirilmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Toplantı daha sonra gündemdeki maddelerin görüşmesi, 2018 Yılı Bağımsız Denetim Raporu hakkında kurulun bilgilendirilmesi, 2018 Yılı İnsan Kaynakları Politikası Raporu`nun kurulun onayına sunulması, ajansın Mali Destek Programları kapsamında yürütülen projelerle ilgili izlenecek süreç hakkında karar alınmasıyla devam etti.

DİKA 2018 Yılı Temmuz Ayı Yönetim Kurulu toplantısında şu maddeler görüşüldü. 2018 Mali Destek Programı kapsamında başvurusu alınan, teknik ve mali değerlendirmesi yapılarak asil ve yedek olarak belirlenen projelerin Kurul`un onayına sunulması, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında 2018 yılında desteklenmesi uygun görülen Mardin’in “Dara Ören Yeri Çevre Düzenlemesi Projesi” hakkında Kurul`un bilgilendirilmesi, Ajansımızın Güdümlü Proje Desteği kapsamında teknik ve mali değerlendirmesi yapılarak başarılı bulunan Güdümlü Proje Bilgi Formlarının Kurul`un onayına sunulması, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Uluslararası Mardin Kadın Çalıştayı” için Ajans tarafından mali destek sağlanması hususunun Kurul tarafından görüşülmesi, Ajans iç düzenlemelerinin geliştirilmesi kapsamında hazırlanan İzin Yönergesi, Disiplin Yönergesi ve Performans Yönergesinin Kurul`un onayına sunulması, Sosyal Destek Programı’nın (SODES) uygulamasının Kalkınma Ajanslarına geçtiği ile ilgili konuda Kurul’un bilgilendirilmesi konuları ele alındı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.