ARTAN SICAKLIKLAR CİZRE`DE PİKNİK SEZONUNU ERKEN BAŞLATTI

ARTAN SICAKLIKLAR CİZRE`DE PİKNİK SEZONUNU ERKEN BAŞLATTI
Cizre’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte vatandaşlar hafta sonunu bol güneşli havada piknik yaparak geçirdi. Cizre’de soğuk Kış mevsimi nedeniyle doğa özlemi çeken ilçe...
 

Cizre’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte vatandaşlar hafta sonunu bol güneşli havada piknik yaparak geçirdi.  

Cizre’de soğuk Kış mevsimi nedeniyle doğa özlemi çeken ilçe halkı artan hava sıcaklıklarını fırsata çevirerek, park, bahçe ve piknik alanlarını doldurdu. Doğanın tadını çıkarmak ve stres atmak isteyen Cizreliler, ilçenin çevresindeki piknik alanlarına ve Dicle Nehri Kıyısındaki parklara akın ettiler. Cizreliler, mangal, sıcak hava ve eşsiz manzaranın tadını çıkardı. 

BÖLGENİN GÖZDE MEKANLARI ARASINDA

Cizre ilçesinin piknik alanları arasında bulunan Arnabat Piknik alanı, çevre ilçelerden gelen vatandaşların da gözde mekanları arasında yer alıyor. İlçeye 7 kilometre uzaklıkta bulunan piknik alanına akın eden Cizreliler,aileleri ve sevdikleri ile birlikte güneşli bir havada piknik yapmanın ve zaman geçirmenin tadını dolu dolu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.