BELEDİYE VE KIZILAY CUDİ MAHALLESİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

BELEDİYE VE KIZILAY CUDİ MAHALLESİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
Cizre Belediyesi ve Cizre Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar programında Cudi Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar aynı sofrada iftar açıp dua okudu. ...
 

Cizre Belediyesi ve Cizre Kızılay Şubesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar programında Cudi Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar aynı sofrada iftar açıp dua okudu.

         Cudi mahallesinde ikamet eden vatandaşlar Cizre Belediyesi ve Cizre Kızılay Şubesinin Menderes Ortaokulu bahçesinde ortaklaşa olarak düzenlemiş oldukları iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Kızılay üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar Programda konuşma yapan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan:  “Ramazan, paylaşmaktır, sevgidir, muhabbettir, hoşgörüdür ve ramazan birlikte olmaktır. Bu ramazanda Cizre Belediyesi olarak birçok organizasyona imza atıyoruz. Her akşam Hamidiye Kışlasından Belediyemiz tarafından organize edilen iftar çadırında  vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz, onlarla birlikte oluyoruz, bugün  Belediyemiz ve Kızılay ile birlikte siz Nur mahallesi sakinleriyle, dostlarımızla bir araya gelip iftarımızı sizlerle paylaşalım dedik. Sizlerle birlikte olalım istedik. Katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.