CİZRE BELEDİYESİNİN RAMAZAN ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

CİZRE BELEDİYESİNİN RAMAZAN ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Cizre Belediyesinin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Terör ve toplumsal olayların son bulduğu, huzur ve güvenliğin sağlandığı Şırnak`ın Cizre ilçesinde belediye...
 

Cizre Belediyesinin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler yoğun ilgi görüyor.

Terör ve toplumsal olayların son bulduğu, huzur ve güvenliğin sağlandığı Şırnak`ın Cizre ilçesinde belediye tarafından organize edilen Ramazan etkinliklerine vatandaşlar büyük bir ilgi gösteriyor.

         Dicle Nehri Kenarında bulunan Tarihi Cizre Kalesi İçkale’de vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak tertiplenen Ramazan etkinliklerine 7`den 70`e herkes akın ediyor. Etkinlik alanının hınca hınç dolduğu etkinliklerde Cizreli çocuklar farklı gösterilerle doyasıya eğlendi

Etkinliğe katılanların keyifli dakikalar yaşadığı gecede, ses sanatçısı Abdurrahman Önül, seslendirdiği ilahilerle Cizrelilere duygusal anlar yaşattı.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan Abdurrahman Önül’e seslendirdiği güzel ilahiler için teşekkür ederek, bir teşekkür plaketi verdi. Arıcan konser sonrası etkinliği izlemeye gelen Vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlarımın sorun ve taleplerini dinledi.

Gece farklı etkinliklerle geç saatlere kadar sürdü.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.