CİZRE`DE HASTANE PERSONELİ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

CİZRE`DE HASTANE PERSONELİ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
Şırnak'ın Cizre ilçesi Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli iftar sofrasında bir araya geldi. Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli hastane...
Şırnak’ın Cizre ilçesi Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli iftar sofrasında bir araya geldi.

         Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli hastane başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi.

         Hastane Bahçesinde düzenlenen iftar programına Şırnak İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Hidayetullah Erzen, İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş, Bilim, Sanayı ve Teknoloji İl Müdürü Nihat Manas,Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Esra Şahin,Halk Sağlığı Başkanı Uzm Dr Egemen Ünal,Şırnak Dev . Hast. Müdürü Hasan İskenderoğlu,Şırnak Dt. Nurullah Kadırhan ADSM Müdürü Sami Zeyrek,Şırnak Dt. Nurullah Kadırhan ADSM Başhekimi Dt. Nurullah Alkış,Cizre ADSM Müdürü Usam Munis,Cizre ADSM Başhekimi Dt. Cihangir Tüzün,İdil Dev Hastanesi Müdürü Aziz Dayanan,Silopi Dev. Hastanesi Başhekim V Op. Dr Serdar Monis,Silopi Dev Hast Müdürü Mehmet Yalgettekin,Cizre Sosyal Hizmetleri Merkezi Müdürü Faruk Özervarlı,Cizre İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Demir,Cizre Kütüphane md. Fikret Ulaş,Cizre Mal Md. Nurullah Ece,Cizre Nüfus Müd. Hikmet Duman ile hastanede görev yapan doktor ve personelleri katıldı.

         Devlet Hastanesinde düzenlenen geleneksel iftar programında kısa bir konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Mehmet Hidayetullah Erzen, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programını bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Bu programı düzenlememizdeki amacımız hastane içindeki birlik, beraberlik ve dostluğumuzu pekiştirmektir. Bu anlamda bu gecemize iştirak eden Şırnak İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz başta olmak üzere Şırnak, Silopi, İdil, Güçlükonak, Uludere’den gelen bütün misafirlere teşekkür ediyorum dedi.

Program iftar yemeğinin verilmesiyle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.