İdil`de"İdil Okuyor Projesi" Hayata Geçirildi

İdil`de"İdil Okuyor Projesi" Hayata Geçirildi
İdil Devlet Hastanesi Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi sorumluluğunda hayata geçirilen proje kapsamında, yataklı servislerde ve hastane girişinde daha önce belirlenen yerlere raf ve kitaplıklar yerleştirildi. Çeşitli...
 

İdil Devlet Hastanesi Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi sorumluluğunda hayata geçirilen proje kapsamında, yataklı servislerde ve hastane girişinde daha önce belirlenen yerlere raf ve kitaplıklar yerleştirildi.

Çeşitli kurum, kuruluş ve kişilerle iletişime geçilerek bağış yoluyla sağlanan ve raf ve kitaplıklara yerleştirilen kitap, hikaye, dergi ve broşürlerden hastaneyi ziyaret eden vatandaşların ve çalışanların istifade etmesi amaçlandı. 

İdil Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Şapuk, hastaların sağlık durumuna olumlu katkısı ve tedavi sürecinde geçirilen zamanı daha verimli kılması bakımından projenin değerli olduğunu belirterek bağışta bulunan gönüllülere teşekkür etti.

İdil Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Fatih Özat: “Gönüllülerimizin desteğiyle sosyal sorumluluk misyonumuz çerçevesinde hayata geçirdiğimiz proje ile hasta, hasta yakınları ve çalışanlarımız için tedavi sürecindeki olumsuz koşulları hafifletmeyi ve zamanı değerlendirme noktasında alternatif oluşturmayı amaçladık’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.