SİLOPİ`DE BELEDİYENİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

SİLOPİ`DE BELEDİYENİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Belediye Ramazan şenlikleri olarak düzenlenen etkinlikleri final gecesinde coşkuyla sona erdi. İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname Kararı ile Kaymakam Sezer...
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Belediye Ramazan şenlikleri olarak düzenlenen etkinlikleri final gecesinde coşkuyla sona erdi.

İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname Kararı ile Kaymakam Sezer Işıktaş’ın Belediye Başkanı olarak görev Yaptığı Silopi Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca organize edilen ramazan şenlikleri coşku ile sona erdi.

İlçe stadında yapılan etkinliğin final gecesi İlahi grubu Grup Tillo`nun programı ile başladı. Binlerce kişinin katıldığı program da İlahi İlahi grubu Grup Tillo vatandaşları adeta coşturdu.

Etkinlik alanına gelen vatandaşlar okunan ilahiler ile coşarken, bazı vatandaşlarda ilahilere eşlik etti.

Etkinlik esnasında konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı Sezer Işıktaş, Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinliklere eşlik eden tüm vatandaşlara teşekkür ederek bu etkinliklerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Konser bitiminde İlahi grubu Grup Tillo ile fotoğraf çekmek için sıraya giren Silopili vatandaşlar, bu tür etkinliklerin sürekli olması için Silopi belediyesi yetkililerine çağrıda bulundular.

Etkinlikte belediye tarafından vatandaşlara su, tatlı, pamuk şekeri, limonata ikramında bulunuldu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sezer Işıktaş, Eşi Tuğba Işıktaş ile birlikte programın bitimine kadar etkinliği alanında vatandaşlar ile birlikte etkinlik alanında kaldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.