Silopi`de Final Eğitim Kurumları`ndan Dev Yatırım

Silopi`de Final Eğitim Kurumları`ndan Dev Yatırım
Silopi'de eğitim alanında büyük yatırım Final Eğitim Kurumları'ndan geldi. İçerisinde birçok tesisi barındıran eğitim kopleksi Eylül ayından hizmete açılıyor. Silopi'de...
 

Silopi’de eğitim alanında büyük yatırım Final Eğitim Kurumları’ndan geldi. İçerisinde birçok tesisi barındıran eğitim kopleksi Eylül ayından hizmete açılıyor.

Silopi’de eğitim-öğretime büyük katkı sunacak Final Eğitim Kurumları, Yenişehir Mahallesi otogarın karşısında 10272 metrekare üzerine Final Kolejini inşa etti. 2019 Eylül ayından yeni eğitim öğretime hazır hale getirilerek hizmete açılacak olan Final Koleji Kampüsü eğitimde çığır açacak. İçerisinde kapalı futbol sahası, müzik ve resim atölyesi, fitnes salonu, 400 kişilik konferans salonu, 500 kişilik kütüphane ve etüt salonu, kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Yüzme kursunun da verileceği Final Kolejinde, isteyen velilerde fitnes salonundan faydalanabilecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi final okulları kurucu temsilcisi Ali Aytış, “Silopi’nin başarısında öncü olan Final‘in yeni kurumu Silopi’ye armağan olsun. Eğitimde öncü olmaya devam ediyoruz. Silopi’mize eğitim alanında her türlü imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 10 Bin 272 metrekare üzerine kurulu final okullarımız Eylül ayında hizmete açılacaktır. Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve lisemizle birlikte kaliteli eğitimle halkımıza hizmet vereceğiz. TYT, ALS, AYT kurslarımız, müzik, yüzme gibi kurslarımızın yanı sıra robotik kodlama eğitimi ile vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli eğitim sunacağız. Şimdiden hayırlara vesile olması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.