ŞIRNAK`TA MİRAÇ KANDİL`İ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

ŞIRNAK`TA MİRAÇ KANDİL`İ DUALARLA İDRAK EDİLDİ
Şırnak Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Gençlik Merkezinde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlerken, camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi dağıttı.Şırnak Belediyesinden...
Şırnak Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Gençlik Merkezinde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlerken, camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Şırnak Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediye Başkanlığımız Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Gençlik Merkezinde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlerken, camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Miraç Kandili, Türkiye’nin dört bir köşesinde olduğu gibi Şırnak’ta da ilahiler, salâvatlar ve dualar eşliğinde ihya edildi. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak bilinen Miraç Kandili, Şırnak’ta büyük bir coşkuyla ihya edildi. Bu kapsamda, Şırnak Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezinde Miraç Kandili münasebetiyle düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce organize edilen Miraç Kandili programında mevlit okutularak, dualar edildi.

Belediye Başkanlığımızca, kandil dolayısıyla camileri hınca hınç dolduran vatandaşlara da cami çıkışında kandil simidi dağıtılarak çeşitli ikramlarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.