ULUDERE BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANINDA İFTAR ÇADIRI KURDU

ULUDERE BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANINDA İFTAR ÇADIRI KURDU
Uludere Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlar iftarını açıyor. Uludere Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ramazan...
 Uludere Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlar iftarını açıyor.

         Uludere Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ramazan ayı münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında iftar vaktinde vatandaşlara yemek dağıtılacağı bildirildi.

         Uludere İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yakınoğlu; “Ramazan ayı yardımlaşma duygumuzun en üst seviyeye çıktığı bir zaman dilimi. Bu nedenle bu manevi iklimde insanlarımız çok güzel birlik ve yardımlaşma örnekleri sergilemekte. Bizler de Uludere Belediyesi olarak bu konuda vatandaşlarımıza imkânlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu hizmetten büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile bu hizmetin oluşmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gayemiz samimi olarak bir katkıda bulunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hareket ederek halkımıza hizmet ediyoruz. İnsanlarımıza mutluluk, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle hemşerilerimizin ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını tekrar kutluyor, beraberce sağlıkla bayrama da ulaşmamızı yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.