ŞIRNAK İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ, HİZMET KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

ŞIRNAK İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ, HİZMET KALİTESİNİ TESCİLLEDİ
Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, hizmet kalitesini aldığı TSE ISO 9001:2015 belgesiyle tescilledi. Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün...
 

Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, hizmet kalitesini aldığı TSE ISO 9001:2015 belgesiyle tescilledi.

 

Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün vermiş olduğu her türlü hizmetin müşteri memnuniyeti odaklı ve planlı, bilinçli bir dokümantasyon ile yaptığını TS EN ISO 9001:2015 belgesi alarak tescilledi. Geçen Kasım ayında sistemi uygulamaya başlayan ve mart ayında kalite belgesi almak için Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan il müdürlüğü denetim süresinden başarı ile çıkarak kalite belgesi almaya hak kazandı.

Kurum adına belgeyi İl Müdürü Bekir Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’dan Ankara’da düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği ve Kalite Belgesi Sertifika töreninde aldı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü Bekir Kılıç;” İl Müdürlüğümüz tarafından 2017 yılı Kasım ayında başlatılan Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları 05.03.2018 tarihi itibariyle tamamlandı. Türk Standartları Enstitüsü tarafından İl Müdürlüğümüze verilen 10.04.2018 tarihli TSE ISO 9001:2015 Belgemizle hizmet kalitemiz tescillendi. Türkiye genelinde İl Müdürlükleri arasında 3. sırada yer alarak belgeyi almaya hak kazandık” ifadelerini kullandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Geleneksel İftar Programı ve Kalite Yönetim Sistemi Ödül Törenine” Şırnak’tan İl Müdürü Bekir Kılıç, İl Müdür Yardımcısı Osman Fındık, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Süleyman Babat ve KYS Ekibi personeli Ziraat Mühendisi Azize Sultan Altıntaş katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.