ULUDERE`NİN HİLAL BELDESİNDE HALK BELDE`NİN İLÇE OLMASINI İSTİYOR

ULUDERE`NİN HİLAL BELDESİNDE HALK BELDE`NİN İLÇE OLMASINI İSTİYOR
Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Türkiye’nin en çalışkan ve en beğenilen Belediye Başkanları anketinde,Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek 1.seçildi.Belediye...
 Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Türkiye’nin en çalışkan ve en beğenilen Belediye Başkanları anketinde,Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek 1.seçildi.Belediye Başkanlarının birinci olmasına sevinen belde halkı Hilal Beldesinin ilçe statüsüne çıkarılmasını istiyor.

Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu Türkiye’nin en çalışkan ve en beğenilen Belediye Başkanları anketinde Uludere Hilal Belde Belediye Başkanı Cehver Benek Güneydoğu Anadolu bölgesinde 1.olarak seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada Kütahya Kuşu Beldesi ile kafa kafaya giden oylamada Uludere Hilal Belde Belediyesi Başkanı Cevher Benek tüm Şırnak halkının desteğini beklediklerini dile getirdi.Ankette birinci olan Hilal Belde Belediye başkanı Cevher Benek oylama sürecinde kendisini tercih ederek oy kullanan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.