EMNİYET TEŞKİLATININ 173.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ CİZRE`DE COŞKULU İLE KUTLANDI

EMNİYET TEŞKİLATININ 173.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ CİZRE`DE COŞKULU İLE KUTLANDI
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173 yıldönümü coşku ile kutlandı.Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173 yıldönümü münasebeti ile Cizre Hükümet Konağı Bahçesinde tören...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173 yıldönümü coşku ile kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173 yıldönümü münasebeti ile Cizre Hükümet Konağı Bahçesinde tören düzenlendi. Tören İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız’ın Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başladı. Tören daha sonra 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Burada konuşan Cizre Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, şanla şerefle 172 yılı geride bırakan teşkilatlarının, 173. kuruluş yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünyadaki saygın yerini almanın haklı gururunu taşıdıklarını söyledi.

Programa, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu,Cizre Eski Belediye Başkanı ve Emekli Korucu Başı Kamil Atak, muhtarlar, iş adamları, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Polis haftası Münasebeti ile düzenlenen Şiirt,Komposizyon ve Resim Dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız ve Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürü Vedat Sönmez tarafından verildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü, hükümet konağı konferans salonunda verilen ikramla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.