FUTBOL TURNUVASINDA SİLOPİ`NİN İKİ OKULU FİNALE KALDI

FUTBOL TURNUVASINDA SİLOPİ`NİN İKİ OKULU FİNALE KALDI
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda Silopi bulunan Yenişehir...
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda Silopi bulunan Yenişehir Orta Okulu ile İpek yolu Orta Okulu Finale kaldı.

Finale iki Silopi Okulu kalınca Final Maçı Silopi Şehir Stadyumunda oynadı. Karşılaşma sonunda Maçı 1- 0 kazanan Yenişehir Orta Okulu Turnuvanın şampiyonu oldu ve Şırnak İlini Bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan verirken turnuvada ikinci olan takıma ise kupa ve madalyalarını Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer tarafından verildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol İl turnuvasında Silopi’den iki okulun kalmasından gurur duyduğunu söyledi. Her iki takıma başarılan dolayı kutladığını söyleyen Müdür Bülent Dayanan Şampiyon olan takımın ve Şırnak İlini Bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandığını söyledi.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer ise şampiyon olan takıma bölge finallerinde başarılar dilediğini ve Şırnak İlini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.  

Öte yandan Turnuvada ikinci olan İpek yolu Orta Okulun takım kaptanı olan Umut Tanış’ın kupaya içli bakması objektiflere yansıdı.

Turnuvada ikinci olan İpek yolu Orta Okulun beden Eğitimi Sibel Demirhan’a başarılarından dolayı Okul Müdürü tarafından plaket ile ödüllendirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.