Gençlik Ve Spor Kulübü Sayesinde 16 Bin Kişi Sporla Buluşuyor

Gençlik Ve Spor Kulübü Sayesinde 16 Bin Kişi Sporla Buluşuyor
Şırnak'ta faaliyet gösteren Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü 2018 faaliyetlerine başladı. Bir çok dalda başarı gösteren Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan Hetbol...
Şırnak’ta faaliyet gösteren Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü 2018 faaliyetlerine başladı. Bir çok dalda başarı gösteren Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan Hetbol takımı 1. Ligten Süper Lige çıkmayı hedefliyor.

Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Sarıtoprak, Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından kurulan, Şırnak Gençlik ve Spor Kulübü salon sporları ve ferdi spor dallarında faaliyet göstereceğini söyledi.

Şırnak’ta sportif potansiyelin oldukça yüksek olduğunu belirten Sarıtoprak, “bu potansiyel kurulacak olan spor kulüpleri ile daha da ivme kazanacak. Bizlerde bu düşünceden hareketle böyle bir oluşuma gittik. Amacımız Şırnak’a sporu daha geniş bir tabana yayıp salon sporlarında ve özellikle olimpik olan ferdi spor branşlarında faaliyet göstererek sporcu yetiştirmek. Bu konuda bizlere destek veren Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci’ye teşekkür ederim. Kulüp olarak 2017 yılında amatör olarak başladık. Şimdiye kadar 26 farklı spor dalında 16 bin sporcumuz bulunuyor. Şırnak’ta sporu geliştirmek için iş adamlarımızın ve duyarlı her kesimin desteklerini bekliyoruz. Önümüzdeki sezon hentbolda hedefimiz 1. Ligten Süper Lige çıkmak olacak. Şırnak Gençlik ve Spor Kulübünün başarısı içinde Türkiye Hakemler Kurulu eğitim başkanı ve U20 erkek milli takım baş antrenörü Murat Bilge’yi kulübümüze antrenör olarak anlaştık. Faaliyetlerimizin başlangıcı olan bu ligde inşallah Şırnak’ı en iyi şekilde temsil ederiz. Bu yönde çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.