BOTAŞ, Şırnak’ta 2 personel alımı yapacak

BOTAŞ, Şırnak’ta 2 personel alımı yapacak
BOTAŞ, Türkiye Genelinde 151 personel alımını yapacağını duyurarak, Şırnak’ta 2 teknisyen alımının yapılacağını açıkladı.

Şırnak’ta 2 personel alımını gerçekleştirecek olan BOTAŞ, Mardin ve Şırnak ortaklaşa personel alımında ise 4 Teknisyen personel alımını yapacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında Türkiye genelinde ise sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi.

Az önce yayınlanan duyuruda normal statüde 121, engelli statüde ise 30 olmak üzere toplamda 151 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların ilgili ilanda istenilen KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Engelli kadrolarına başvuru yapacak adayların ise EKPSS puanı olması gerekmektedir.

Tekniker, teknisyen, mühendis, uzman personel, büro personeli kadrolarına yapılacak kamu personeli alımında başvurular 11 ile 15 Aralık 2023 tarihleir arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

"İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların ilgili ilanda istenilen KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlanlar, 11.12.2023-15.12.2023 tarihleri arasındaTürkiye İş Kurumunun internet adresinde yayımlanacaktır." denildi

"İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girmiş olmaları gerekmektedir. İlanlar, 11.12.2023-15.12.2023 tarihleri arasındaTürkiye İş Kurumunun internet adresinde yayımlanacaktır" ifadeleri kullanıldı

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum