Gaziantep'te Cinnet Getiren Şahıs Dehşet Saçtı: 6 Ölü, 2 Yaralı

Gaziantep'te Cinnet Getiren Şahıs Dehşet Saçtı: 6 Ölü, 2 Yaralı
Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir Suriye uyruklu şahısın cinnet getirerek 5 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladığı ve ardından intihar ettiği dehşet verici olayda, şehir halkı büyük bir şok yaşadı.

Şahinbey ilçesi Üçoklar, Barak ve Vatan mahallelerinde meydana gelen trajik olayda, Mustafa H. isimli Suriye uyruklu şahısın psikolojik dengesizlik yaşadığı ve bilinmeyen bir sebeple cinnet getirdiği belirtildi. İlk olarak bir berber dükkanında bir kişiyi hedef alarak ateş eden şahıs, daha sonra bir evde bulunan 4 kişiyi silahla vurarak öldürdü. Evdeki saldırıda 2 kişi de yaralandı.aw229028-06.jpgOlay yerinden kaçan katil zanlısı, polis ekiplerinin takibi sonucunda farklı bir noktada kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti için cenazeler, Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Maktullerin yabancı uyruklu olduğu belirtilirken, yaralılar ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayın yaşandığı bölgelerde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.