Hakkari'de Vali Çelik, Su Sorununu Çözmek İçin İncelemelerde Bulundu

Hakkari'de Vali Çelik, Su Sorununu Çözmek İçin İncelemelerde Bulundu
Hakkari Valisi Ali Çelik, kentin içme suyu sorununu çözmek için bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari halkının sağlıklı suya erişimini sağlamak amacıyla yoğun çaba harcayan Vali Çelik, yüksek rakımlı bölgelerde su kaynaklarının rehabilitasyonu için incelemelerde bulundu. Vali Çelik, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Hakkari merkeze bağlı Otluca'da yapımı devam eden içme suyu kaynak rehabilitasyon çalışmalarını yerinde gözlemledi.

Otluca bölgesindeki projenin önemli detaylarını aktaran Vali Çelik, toplam 4 bin 470 metre uzunluğundaki içme suyu kaynak rehabilitasyon çalışmasının 3 bin metrelik kısmının tamamlandığını bildirdi. Kalan çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağına dair bilgi veren Vali, su ihtiyacının karşılanması için projenin hızlandırılması talimatını verdi.

aw246514-02.jpgVali Çelik, yetkililere çalışmaların bir an önce tamamlanması için gerekli kolaylıkların sağlanması gerektiğini vurgulayarak, çalışanlara başarılar diledi. Hakkari’nin su sorununu çözmek için gösterilen bu özverili çalışmalar, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.