Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği:Umudu Büyütüyor

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği:Umudu Büyütüyor
Sarı Çizgim Görme Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı Gülay Demirboğa, derneklerinin misyonu hakkında bir açıklama yaptı.

Görme engelli bireylere umut olmayı hedefleyen dernek, toplumun en insancıl değerlerinden biri olan yardımlaşma ve dayanışmayı temel alıyor.

‘Umut olmak için yola çıktık’

Gülay Demirboğa'nın yaptığı açıklamada, "Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği olarak görme engelli kardeşlerimize umut olmak için yola çıktık" ifadelerine yer verdi. Derneğin amacının, görme engelli bireylerin güvenli ve bağımsız bir şekilde yaşamalarına destek olmak olduğunu belirten Demirboğa Şöyle devam etti.“Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği olarak görme engelli kardeşlerimize umut olmak için yola çıktık. Görme engelliler için yardımlaşma ve dayanışma toplumumuzun en değerli insancıl değerlerinden biridir. Derneğimiz engelli bireylerin ihtiyaçlarına odaklanarak onların güvenli ve bağımsız bir şekilde hareket etmelerini desteklemek için projeler yürütmektedir. Derneğimiz yerel toplulukların bilinçlenmesine katkı sağlamakta ayrıca toplumumuzun daha kapsayıcı ve duyarlı bir yer haline gelmesi için desteklerde bulunuyoruz. Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği olarak yanımızda olup bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.