Sarıkamış’ta Türk Halk Müziği Coşkusu: Yudum ve Serhat Çelik’ten Unutulmaz Performans

Sarıkamış’ta Türk Halk Müziği Coşkusu: Yudum ve Serhat Çelik’ten Unutulmaz Performans
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Sarıkamış 2. Uluslararası Sarıçam Ormanları Yaz Festivali” büyük bir coşku içinde sona erdi.

Sarıkamış Araştırma ve Geliştirme Derneği (SARGED) tarafından organize edilen festival, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Festivalin ikinci gününde sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Yudum ve sanatçı Serhat Çelik, Hükümet Meydanı’nı dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Yudum, seslendirdiği birbirinden güzel türküyle dinleyicilerini coştururken, Serhat Çelik’in performansına eşlik eden Sarıkamışlılar halaylar çekip eğlendi.

Kars’ta olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yudum, “Burada olmaktan o kadar mutluyum ki, adeta doyamadım. Kalabalık yağmura rağmen beni yalnız bırakmadı. Hemşerilerimle olmak büyük bir onur, iyi ki bu topraklarda doğdum ve buranın kızıyım. Onlarla birlikte olmak bana büyük bir şeref veriyor” dedi.aw251170-04.jpgFestivalin başarılı geçmesini sağlayanlara teşekkür eden Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, “Sarıkamış’ta düzenlenen bu festival, vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirmesi için büyük bir çaba gösterilen etkinliklerden biri oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sarıkamışlı vatandaşlarımız en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

Gece boyunca süren festivalde, binlerce vatandaş halay çekerek eğlendi. Sanatçıların seslendirdiği türkülere coşkuyla eşlik eden katılımcılar, festivalin tadını gece geç saatlere kadar çıkardı. Festival, büyük bir memnuniyetle sona erdi.aw251170-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.