Şırnak’ta çiftçilere buzağı destekleme ve yem desteği !

Şırnak’ta çiftçilere buzağı destekleme ve yem desteği !
Şırnak il Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı 1. Dönem Buzağı Destekleme başvurularının başladığını duyurarak, son başvurunun 02.01.2024 yılında olduğunu açıkladı.

2023 yılı 1. Dönem Buzağı Destekleme başvuruları başladığını duyuran Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “ Destekten yaralanmak isteyen çiftçilerimizin son başvuru tarihine (02.01.2024) kadar birlik üyesi yetiştiricilerimizin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne, birlik üyesi olmayan yetiştiricilerimizin Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir. ”denildibuzagi.jpgÇiftçilere Yem desteği

Şırnak Tarım İl Tarım ve orman Müdürlüğü 2023 yem bitkileri desteğine ait askı icmallerin çıktığını bildirerek, itirazı olan çiftçilerin yazılı olarak il/ilçe müdürlüklerine başvurabileceklerini açıkladı.

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: “2023 Yem Bitkileri Desteği Askı İcmalleri 04.12.2023 tarihinden itibaren 5 (beş) gün süre ile İl/İlçe Müdürlüklerinde, Muhtarlıklarda ve Kurumumuzun web sayfasında askıya çıkarılmıştır. Kontrollerin yapılarak varsa itirazların yazılı olarak 08.12.2023 tarihi mesai bitiminden önce İl/İlçe Müdürlüklerine yapılması gerekmektedir. Askı listeleri aşağıda sunulmuştur. Üreticilerimize saygıyla duyurulur.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.