Vekil İrmez ‘den “Medeniyet” Şırnak'a Uğramamış Çıkışı

Vekil İrmez ‘den “Medeniyet” Şırnak'a Uğramamış Çıkışı
Şırnak HEDEP Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, Trafik kazalarının sıklıkla yaşandığı Şırnak- Beytüşşebap yol güzergahında iktidar partisine seslendi.

Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, her ay çok sayıda trafik kazasının yaşandığı Şırnak- Beytüşşebap yolu ile ilgili Sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda” İktidar Partisi yol medeniyettir söyleminde bulunuyor ama demek ki bu medeniyet hakikaten bölgemize bir türlü uğramıyor” dedi.

Şırnak- Beytüşşebap yolunda, yolda iki aracın aynı anda geçiş yapması neredeyse imkânsız, halkın talebi bir an önce Beytüşşebap yolunun duble yola dönüştürülmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden İrmez, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yolun bir türlü yapılmamasının nedenini sormak istiyoruz yani bu iktidar her dağın tepesine yol götürmekle uğraşırken ama bir türlü halkın hizmetine sokulması gereken yollara hiçbir şekilde yatırım yapmıyor. Sadece Beytüşşebap ilçemizde olan bir durum değil tüm ilçelerimizde de aynı şekilde maalesef böyle yollar var.

Bölge için yapılan bazı yatırımlar var ama ne vaktinde ne zamanın da gerçekleştiriliyor. Bu yolun da bir an önce yapılması gerektiğini söylüyoruz. Yollar hem bozuk hem iki aracın yan yana geçme ihtimali hakikaten sıfır yani sıfır hiçbir şekilde iki araç burada geçemez bu durum bazen kazalara da sebebiyet veriyor geçen yazda bir tane ambulansla tırın yan yana geçmesiyle birlikte kazalar söz konusu oldu. Yollar dar araçlar geçemiyor. Bunun bir an önce halledilmesi gerekiyor. İktidar sürekli yol medeniyettir diyor sürekli bundan dem vuruyor böyle bir slogan üretmiş ama görüyorsunuz demek ki bu medeniyet hiçbir şekilde bölgemize uğramış değil şimdiden söylüyoruz bu yolun bir an önce yapılması gerekir, genişlenmesi gerekiyor. Bu talep sadece bizim değil halkımızın da talebi. Bunun için sürekli dillendireceğiz. Bütçe görüşmelerinde de bundan bahsettik. Özellikle bu yolun yapılabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz”.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.