HALK BANK CİZRE`DE 136 ÖĞRENCİYE BİSİKLET HEDİYE ETTİ

HALK BANK CİZRE`DE 136 ÖĞRENCİYE BİSİKLET HEDİYE ETTİ
Halk Bankası Genel Müdürlüğü “Çocuklar ister Halk Bank Yapar” etkinliği kapsamında Şırnak'ın Cizre ilçesinde 136 öğrenciye bisiklet hediye etti. ...
 

Halk Bankası Genel Müdürlüğü “Çocuklar ister Halk Bank Yapar” etkinliği kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde 136 öğrenciye bisiklet hediye etti.

         Halk Bankası Genel Müdürlüğü “Çocuklar ister Halk Bank Yapar” etkinliği kapsamında Cizre’ye bağlı Zoran Köyü ilkokulunda eğitim gören 136 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Halkbank`ın 80. yılına özel çocukların dileğinin gerçekleşmesi için başlattığı `Çocuklar İster, Halkbank Yapar` projesi kapsamında 136 öğrenciye bisiklet hediye edildi.Köy okulunda düzenlenen törende Çocuklara bisikletleri Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan tarafından verildi.

Halk Bankasının öğrencilere yönelik organize ettiği etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,"Halkbank`ın düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı genel müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de ayrıca mutlu etti. Bundan sonrada çocuklarımızın yüzleri gülmeye devam edecek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.