Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Cizre`de

Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Cizre`de
Cizre Gönüllüleri Derneğinin "Türkiye Ekonomisinin dünü bu günü ve yarını ve Cizre’nin iktisadi gelişimi" konulu söyleşisi için Cizre’ye gelen Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Kaymakam ve Belediye...
Cizre Gönüllüleri Derneğinin "Türkiye Ekonomisinin dünü bu günü ve yarını ve Cizre’nin iktisadi gelişimi" konulu söyleşisi için Cizre’ye gelen Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’ı makamında ziyaret etti.

Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’ı ziyaret etti. Daha sonra Cizre Gönüllüler Derneğinin ev sahipliğinde, Cizre Kaymakamlığı konferans salonunda "Türkiye Ekonomisinin dünü bu günü ve yarını ve Cizre’nin iktisadi gelişimi" konulu söyleşi gerçekleştirildi. Halk bankası bünyesinde Ahilik vakfınca Cizre ve yöresinde esnaf ve sanatkârlara faydalı olacağı düşünülen Ahilik Okulu üzerinde İktisadi konulu etkinliğe İş hayatı ve üniversite öğrencileri katıldı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,ziyaretlerinden dolayı Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil’e bir teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.