HÜDA PAR`IN VEKİL ADAYI EMCET YALÇIN`DAN ESNAF ZİYARETİ

HÜDA PAR`IN VEKİL ADAYI EMCET YALÇIN`DAN ESNAF ZİYARETİ
HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayı Emcet Yalçın, beraberindeki heyetle il merkezi esnafını ziyaret etti. HÜDA PAR 27'nci dönem Şırnak milletvekili adayı Emcet Yalçın, HÜDA PAR Şırnak...
 

HÜDA PAR Şırnak milletvekili adayı Emcet Yalçın, beraberindeki heyetle il merkezi esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR 27’nci dönem Şırnak milletvekili adayı Emcet Yalçın, HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç ve parti üyelerinden oluşan bir heyet ile birlikte, Gündoğdu mahallesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden milletvekili adayı Yalçın, esnafın yoğun teveccühüyle karşılaştı. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yalçın, 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yalçın, halkı gerçek anlamda temsil etmek için Meclis`te olmaları gerektiğini belirterek, halktan destek talebinde bulundu.

Esnaf ziyareti ardından açıklamada bulunan Yalçın, “Elhamdülillah gün be gün HÜDA PAR’a olan teveccüh büyüyor. Kulaktan dolma ve yalan bilgiler ile değil, bizi bizden dinleyen halkımız siyasetimizi tebrik ediyor. HÜDA PAR’ın tertemiz ve menfaatsiz bir siyaset yürüttüğünü halkımız görüyor. HÜDA PAR’ın hür ve gür sesi mecliste olursa birçok adaletsizlik ve hukuksuzlukların giderileceğine yürekten inanıyoruz. Kurulduğumuz günden yana halkımızın yanındaydık, şimdi de halkımızın yanındayız. Seçilsek de seçilmesek de her zaman ve her yerde halkımızın yanında olacağız ve haklarını savunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.