İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARI İNCE`DEN, ŞIRNAK`A ZİYARET

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARI İNCE`DEN, ŞIRNAK`A ZİYARET
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'ı ziyaret etti. İlk olarak Şırnak'ın Cizre İlçesine geçen Müsteşar İnce, burada...
 İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’ı ziyaret etti.
İlk olarak Şırnak’ın Cizre İlçesine geçen Müsteşar İnce, burada bir takım inceleme ve temaslarda bulunduktan sonra il merkezine geçerek geceyi Şırnak’ta geçirdi.
 Temasları kapsamında sabah saatlerinde Şırnak Valiliğine gelen Müsteşar İnce, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
 Baş başa yapılan görüşmenin ardından Valilik toplantı salonuna geçen Müsteşar İnce, Vali Aktaş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Güvenlik Birimleri temsilcilerinin de katıldığı seçim güvenlik toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı boyunca Şırnak’ta seçimlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde koordine edilmesi için gerekli tüm hususlar geniş kapsamlı olarak ele alındı.
 Toplantının ardında Namaz Dağı Üs Bölgesine çıkan Müsteşar İnce, burada bir takım incelemede bulundu. Müsteşar İnce, temaslarının ardından Şırnak’tan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.