İha Genel Müdürü Hamit Arvas`tan Şırnak`a Ziyaret

İha Genel Müdürü Hamit Arvas`tan Şırnak`a Ziyaret
İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas ve beraberindeki heyet ile birlikte Şırnak merkez, Silopi ve Cizre ilçesine çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla...
İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas ve beraberindeki heyet ile birlikte Şırnak merkez, Silopi ve Cizre ilçesine çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla bölgeyi ziyaret eden İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İdari Koordinatör Bilal Koç ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ile birlikte Şırnak’a geldi. Genel Müdür Arvas ve beraberindeki heyet Şırnak Valisi Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, “Şırnak’ta güzel çalışmalar var. TOKİ tarafından bu kadar konutun yapılması, şehrin yeniden imar edilmesi, bu konuda bizde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu şehirde güzel şeylerin ön plana çıkarılması lazım. Bu bölgenin terörle anılmasını bir çok faaliyetin engellemesine sebep oluyor. Yatırımcı gemiyor, turizimci gelmiyor. İnsanlar yatırı  yaparken çekiniyor. Bu ülke hepimizin. Hepimiz aynı gemideyiz, o yüzden amaç geminin altını deldirmemek. Bizde medya olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. İhlas Haber Ajanası olarak günde 300 tane video üretiyoruz. Bin tane yazılı haber üretiyoruz. Üç bin tanede fotoğraflı haber üretiyoruz Türkiye genelinde. Ürettiğimiz haberleri 2 bin aboneye servis ediyoruz” dedi.

İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, Vali Aktaş’a çalışmaları hakkında bilgi vererek görevinde başarılar diledi. Vali Aktaş ise İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Daha sonra Cudi Dağında yapımı devam eden Şırnak-Cizre karayolundan Silopi’ye geçen İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ile beraberindekiler Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sezer Işıktaş’ı ziyaret etti. Silopi ziyaretin ardından Cizre ilçesine geçen heyet Cizre Kaymıkamı Faik Arıcan ile bir süre görüştükten sonra ilçenin tarihi yerleri gezildikten sonra Şırnak’tan ayrıldılar.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.