İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 97.YILDÖNÜMÜ CİZRE`DE COŞKU İLE KUTLANDI

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 97.YILDÖNÜMÜ CİZRE`DE COŞKU İLE KUTLANDI
İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97.yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cizre’de coşku ile kutlandı.İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yıl dönümü ve Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cizre...
 İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97.yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cizre’de coşku ile kutlandı.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yıl dönümü ve Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlendi.

Programa Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Mehmet Çalkayış, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Baykan, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke,kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin tiyatro gösterisinin ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu “Korkma! Cizre” adlı belgesel ilgiyle izlendi. Daha sonra okulları arasında yapılan İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma konulu kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.