Jandarma 13 Bin 31 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Jandarma 13 Bin 31 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Temmuz ayı içerisinde yapılan operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 65 bin 155 Türk Lirası olan 13 bin 31 paket gümrük kaçağı sigara ele...
 

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Temmuz ayı içerisinde yapılan operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 65 bin 155 Türk Lirası olan 13 bin 31 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgilide 4 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Edinilen Bilgiye göre, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından 01 Temmuz ile 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında kaçakçılık suçlarına yönelik icra edilen faaliyetlerde; piyasa değeri yaklaşık 65 bin 155 Türk Lirası olan 13 bin 31 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olaylarda yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde, M.D. ve F.Ç. isimli şahıslara ait 2 araçta yapılan arama neticesinde, araçların zula olarak tabir edilen gizli bölümlerine yerleştirilmiş vaziyette, piyasa değeri yaklaşık 6 bin 955 Türk Lirası olan bin 391 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçakçılık suçları ile haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen operasyonlara aralıksız olarak devam edilmektedir.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.