KANAAT ÖNDERİ ASLAN TATAR`DAN İÇİŞLERİ BAKANINA ZİYARET

KANAAT ÖNDERİ ASLAN TATAR`DAN İÇİŞLERİ BAKANINA ZİYARET
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Şırnaklı kanaat önderi Arslan Tatar, bölgenin sorunlarını Bakan Soylu’ya aktardı.Şırnaklı kanaat önderi Arslan Tatar bölgenin sorunlarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman...

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Şırnaklı kanaat önderi Arslan Tatar, bölgenin sorunlarını Bakan Soylu’ya aktardı.

Şırnaklı kanaat önderi Arslan Tatar bölgenin sorunlarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Tatar ailesi olarak her zaman devletin yanında olduklarının mesajını aktaran Tatar, gerekli olması halinde seve seve Afrine gidebileceklerini söyledi. Bölgede teröristlerin artık at koşturamadığını görüşmede anlatan Tatar aynı başarının Afrin’de kahramanca mücadele eden güvenlik güçleri sayesinde yakalanacağını kaydetti. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Tatar gazilere de acil şifalar diledi.

Bakan Soylu ile gerçekleştirdiği görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden Tatar, Bakan Soylu’nun her konuda kendilerine destek çıkacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.