KAYMAKAM ARICAN,ARAMA KONTROL NOKTALARINI GEZİP,POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

KAYMAKAM ARICAN,ARAMA KONTROL NOKTALARINI GEZİP,POLİSLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü münasebeti ile ilçedeki polis arama kontrol noktalarını dolaşıp,noktalarda görevli polis memurlarının gününü kutladı. ...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıldönümü münasebeti ile ilçedeki polis arama kontrol noktalarını dolaşıp,noktalarda görevli polis memurlarının gününü kutladı.

         Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173.Yıldönümü münasebeti ile ilçedeki Polis Noktalarını dolaşan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,noktalarda görevli polislerin günlerini kutlayıp,baklava ikramında bulundu.

         Arıcan beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız ve Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen ile beraber ilçe giriş çıkışlarındaki yol üstü arama kontrol noktalarını ziyaret edip hem polislerin günlerini kutladı hem de yanlarında getirdikleri baklavaları polislere ikram edip onlarla birlikte çay içti.

         Polislerle kontrol noktasında oturup çay içen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, zor ve meşakkatli bir görev yapıyorsunuz ve bunun bilincindeyiz.Sadece birgün değil her gün polisimizin yanındayız.Polis bizim sağ kolumuz zaten.Allaha şükür ki ilçemizde huzur ve güven ortamı var.Bunun da temininde emniyetimiz,jandarmamız ve diğer güvenlik birimlerimizin katkıları ile sağlandı.Umuyorum ki bundan sonra olumsuz hadiseler yaşanmaz bizim bölgemizde.Önemli ve kutsal bir görev bu topraklarda görev yapmak.İnşallah burnunuz bile kanamadan bu görevleri tamamlamak nasip olur.Ben emekleriniz için teşekkür eder,kolaylıklar dilerim dedi.

         Arama Kontrol  noktalarında görev yapan polis memurları ile bir müddet oturup sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,yanında getirdiği baklavaları arama kontrol noktalarında görevli polis memurlarına dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.