KEMER BELEDİYE BAŞKANI GÖREVLİ ASKERİ TELEFONLA NİŞANLISIYLA BULUŞTURDU

KEMER BELEDİYE BAŞKANI GÖREVLİ ASKERİ TELEFONLA NİŞANLISIYLA BULUŞTURDU
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Şırnak ziyaretinde sosyal medyadan kendisine ulaşan Ezgi Yellice`yi Silopi ilçesinde vatani görevini yapan nişanlısı Musa Öge ile telefonda buluşturdu. ...
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Şırnak ziyaretinde sosyal medyadan kendisine ulaşan Ezgi Yellice`yi Silopi ilçesinde vatani görevini yapan nişanlısı Musa Öge ile telefonda buluşturdu.

         Şırnak`taki askeri lojmana Kemer Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışı için giden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül`ün sosyal medyadaki sayfasından yayınladığı Şırnak`tayım mesajını gören, Kemer`de oturan Ezgi Yellice, Başkanım benim nişanlımı da ziyaret edin. Günaydın mesajı gönderdi.

         Yellice`nin mesajı üzerine Başkan Mustafa Gül, ziyaretlerinin son gününde Şırnak merkezinden çıkarak Silopi`deki 172`nci Zırhlı Tugay Komutanlığı`na gitti. Burada vatani görevini yapan Kemerli Musa Öge ile buluşan Başkan Gül, 3 aydır birbirini görmeyen nişanlı çifti görüştürmek için telefonla Ezgi Yellice`yi aradı. Telefonda kendisini tanıtan Başkan Gül, ardından Nişanlın nerede görev yapıyordu diye sordu. Sorunun üzerine Ezgi Yellice, Başkanım Şırnak, Silopi`de görev yapıyor, yanına uğrayacaktınız dedi. Belediye Başkanı Gül ise telefonu Musa Öge`ye vererek nişanlı çiftin görüşmesini sağladı. Görüşmenin ardından yaşananları Başkan Gül`ün sosyal medya hesabından izleyen Ezgi Yellice 3 ay sonra videoda da olsa gördüğü nişanlısı için Başkan Gül`e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.