LİSELİ KIZLAR MİNİK ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

LİSELİ KIZLAR MİNİK ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
Şırnak’ın Silopi ilçesinde liseli kız öğrenciler kendi hazırladıkları kıyafetler ile anaokulu öğrencilerine 23 Nisan etkinliği düzenledi.Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişi bölümü öğrencileri...
 Şırnak’ın Silopi ilçesinde liseli kız öğrenciler kendi hazırladıkları kıyafetler ile anaokulu öğrencilerine 23 Nisan etkinliği düzenledi.

Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişi bölümü öğrencileri tarafından bu yıl 3.düzenlenen 23 Nisan etkinliği re3nkli görüntülere sahne oldu. 16 Nisan 23 Nisan tarihleri arasında ilçedeki tüm anaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen etkinlikte minikler gönüllerince eğlendi. Kız öğrenciler kendi elleri ile diktikleri çizgi film karakterlerine ait kostümler ile bir birbirinden eğlenceli danslar gerçekleştirdi. Palyaço kıyafeti giyen öğrenciler sahneden inerek miniklerle dans etti. Daha sonra kız öğrenciler kendi hazırladıkları kostümlerin defilesini gerçekleştirdi. Etkinliğin sonunda minikler sahneye çıkarak hayal kahramanlarını ile dans edip fotoğraf çektirdi.

Okulun kız öğrencilerinden Nurcan Macit, “çocukları eğlendirmek için kostümler giydik. Tiyatrolar dramalar yaptık. Onları eğlendirmek için geldik. Kıyafetleri kendimiz hazırladık” dedi.

Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk gelişi öğretmeni Şehnaz Köşe, “bizim 4 ayımızı aldı. Uzun bir süreçten geçti. Okulumuzdaki atölyede provalar yaptık. Çalışmalar yaptık. Kostümlerini bizzat çizgi film karakterlerinden seçip diktiler. Çalışmalarımızı şarkılarımızı hazır aldık ama dramamızı senaryosunu kendimiz yazdık. Bu doğrultuda çocukları daha çok eğlendirmeye yönelik bir çalışma yaptık. Amacımız çocukların izlerken hem eğelenmeleri hem coşmalarıydı” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.