MHP ŞIRNAK İL BAŞKANI ÖZDEMİR`DEN İDİL İLÇE TEŞKİLATINA TEBRİK ZİYARETİ

MHP ŞIRNAK İL BAŞKANI ÖZDEMİR`DEN İDİL İLÇE TEŞKİLATINA TEBRİK ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak Merkez İlçe Başkanı Nusret Özdemir ve Parti üyeleri İdil İlçe teşkilatına tebrik ziyaretinde bulundular. MHP Şırnak...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak Merkez İlçe Başkanı Nusret Özdemir ve Parti üyeleri İdil İlçe teşkilatına tebrik ziyaretinde bulundular.

         MHP Şırnak Merkez ilçe Başkanı Nusret Özdemir, Silopi İlçe Başkanı Veysi Ökten, Başverimli belde başkanı Sadık Düzgün, Görümlü belde başkanı, Çalışkan belde başkanı Hasan İnal, bir süre önce göreve gelen MHP İdil ilçe Teşkilatına tebrik ziyaretinde bulundu.

         İdil’de MHP İdil ilçe Başkanı Abdullah Dalmış ve partililer tarafından karşılanan Özdemir yeni yönetime görevinde başarılar dileyerek, ilçe başkanı Abdullah Dalmış’a çiçek verdi.

         Özdemir burada yaptığı açıklamada yeni yönetimin idile Şırnak’a ve MHP’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Özdemir; “Allah güç, kuvvet versin, çünkü önümüzdeki dönem gerçekten ağır bir dönem olacak. Yerel seçimler yaklaşıyor. İdil’i yerelde iktidara taşıyacak olan ekip şu an burada. Bütün ağır yük onların omumuzda, onları tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.