Muhasebe Ve Ekap Eğitimleri Tamamlandı

Muhasebe Ve Ekap Eğitimleri Tamamlandı
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Uludere Belediyesi ortak proje kapsamında “Uludere Eğitimle Gelişiyor” temalı Muhasebe ve Ekap Eğitimi tamamlandı. Uludere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde...
 

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Uludere Belediyesi ortak proje kapsamında “Uludere Eğitimle Gelişiyor” temalı Muhasebe ve Ekap Eğitimi tamamlandı.

Uludere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen eğitimde başarılı olan 38 katılımcıya İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu tarafından sertifika verildi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu, “Bu kursumuz diğer kurslarından çok farklı bir kurstur. Diğer kurslarından ziyade Muhasebe ve Ekap Eğitimleri yönetimi olan yerlerde iş bulabiliyorlar. Muhasebe ve Ekap Eğitimleri kursunun sertifika dağıtım törenini yapıyoruz. Bu kurslarda 38 kursiyer katılarak sertifika almaya hak kazandı. Kursları açarken iki şeye dikkat ediyoruz. Birincisi, bireylerin kendilerini geliştirmelerini sağlamak için kurs düzenliyoruz. İkincisi ise, istihdama yönelik olarak kurs düzenliyoruz. Bu kurs istihdama yönelik bir kurstur. Gelişen teknolojiyle beraber büyük firmaların iş yükü artmış olmakla beraber, Muhasebe ve Ekap Eğitimleri önemlidir. Bu kursa katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bu sertifikayla piyasada kendilerine göre iş bulabileceklerini ümit ediyorum. Doğrudan Temin Usulü İhale Yöntemleri, Pazarlık Usulü İhale Yöntemleri, Açık İhale Yöntemleri, İhale Dosyası Hazırlama, EKAP ve İhale Mevzuatları konularının işlendiği eğitim, tüm katılımcıların kişisel gelişimlerine katkı sağlamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.