ÖNCE MÜZİK EŞLİĞİNDE SABAH SPORU SONRA DERS

ÖNCE MÜZİK EŞLİĞİNDE SABAH SPORU SONRA DERS
Silopi ilçesinde bulunan İpekyolu İlk Ortaokulu öğrencileri her sabah müzik eşliğinde sabah sporu yaparak derse başlıyorlar.Okulun Müzik öğretmeni Ezgi Bora tarafından başlatılan etkinlik kapsamında hem okul öğrencileri...
 

Silopi ilçesinde bulunan İpekyolu İlk Ortaokulu öğrencileri her sabah müzik eşliğinde sabah sporu yaparak derse başlıyorlar.

Okulun Müzik öğretmeni Ezgi Bora tarafından başlatılan etkinlik kapsamında hem okul öğrencileri hemde okul öğretmenleri müzik eşliğinde sabah sporu yaparak güne başlıyorlar.

Öğrencilerin sabah sporu sayesinde derslerine daha enerjik ve dinç başladığını tespit eden okul öğretmenleri de etkinliğe önem veriyorlar.

Sabah sporu yapan öğrencilerden Eylem Yıldırım, her sabah müzik eşliğinde sabah sporunu yaptıklarını ve bu şekilde güne daha iyi başladığını söyledi.

Bir başka Öğrenci Muhammed Yavuz ise sabahları okula geldiğinde müzik ile spor başladıklarını ve ondan sonra derslerine girdiklerini söyledi. Muhammed Yavuz sabah sporu yaptıklarında kendilerini daha enerjijk ve dinç hissettiklerini söyledi. Yavuz ayrıca okul öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan İpekyolu İlk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ezgi Bora havaların güzel olduğu her sabah öğrenciler ile birlikte müzik eşliğinde sabah sporunu yaptıklarını söyledi.

Ezgi Bora “Sabahları çocuklar ile spor etkinliğini yaptığımız zaman çocuklar derse daha enerjik giriyor . Daha keyifli giriyorlar uykuları açılıyor motivasyonları artıyor.

Sabah sporu beyninizin daha uyanık olmasına ve daha hızlı çalışmasına yardımcı olduğu gibi Öğrencilerimizin gün boyunca işlerinizi daha planlı yapmanızı daha düzenli düşünmenizi ve daha rahat hatırlamanızı sağlayacaktır.

Okul Müdürü Abdulvahap Dağ ise Müzik öğretmeni Ezgi Bora tarafından başlatılan sabah sporu etkinliğine öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Müdür Dağ Havalar güzel olduğu sürece her gün öğrencilerin spor yaptıktan sonra derslerine girmeye devam ediyorlar. Öğrencilerimiz güne daha dinç bir şekilde başlıyorlar. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” Dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.