T.C. SİLOPİ SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN

T.C. SİLOPİ SULH HUKUK MAHKEMESİ

İ L A N
ESAS NO : 2021/76 Esas
KARAR NO : 2024/171
DAVACI : Selçuk Güçlü-TCKN:271**96
DAVALI : Haci Ahmet Kunur-TCKN:410***60 Mehmet Kunur-TCKN:410***56
Mahkememizin yukarıda numarası yazılı esas sayılı dosyasında davalının tebligata yarar adresinin bulunamaması nedeniyle ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Şırnak İli, Silopi İlçesi, Verimli köyü, 165,166 ve 167 parsellerde kayıtlı taşınmazın tapu kaydında bulunan irtifak hakkı, ipotek ve hacizlerle yükümlü olarak UMUMA AÇIK ARTTIRMA YOLU İLE SATIŞI SURETİYLE ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİNE,
Dair, Davacı vekilinin ve davalı vekilinin yüzüne karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içinde mahkememize yahut başka bir yer mahkemesine verilecek dilekçe ile Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesine, İstinaf Kanun yolu açık olmak üzere verilen karar açıkça okunup usulen anlatıldı."
"Davalı İsmail Kunur ve dahili davalı Veysi Konur adına vekil Av. Mehmet Aydın AYDIN 06/06/2024 tarihinde istinaf başvurusunda" bulunmuştur.
İşbu bu Mahkememiz Gerekçeli kararı ile davalılar vekili Av.Mehmet Aydın AYDIN'ın istinaf başvuru dilekçesi; 7201 Sayılı Tebligat Kanununun 28 ila 31. maddeleri gereğince, iş bu ilanın son ilan tarihinden itibaren 7 gün sonra tarafınıza tebliğinin yapılmış sayılacağı hususları tebliğ yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02222925