SAĞLIK-SEN ÜYELERİ İDİL`DE KAHVALTI PROGRAMINDA BİRARAYA GELDİ

SAĞLIK-SEN ÜYELERİ İDİL`DE KAHVALTI PROGRAMINDA BİRARAYA GELDİ
Sağlık-Sen İdil İlçe temsilciliği İlçede görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını kahvaltı programında bir araya getirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmet...
 

Sağlık-Sen İdil İlçe temsilciliği İlçede görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını kahvaltı programında bir araya getirdi.

            Sağlık ve Sosyal Hizmet Sendikası İdil İlçe Temsilciliği ilçede görev yapan üyelerine yönelik özel bir restoranda kahvaltı programı düzenlendi.

            Programa Şırnak il sağlık müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun, Çevre Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz,Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Ucaş ve yönetimi ile Büro Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Akdeniz.Ak Parti ilçe Başkan Yardımcısı Abdulselam Ay, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yağan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Şan İlhan, İdil Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yusuf Şapuk, İdari ve Mali İşler Müdürü Aziz Dayanan, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Şerif Zan, Müdür Yardımcısı Mehmet İltaş ve İlçede görev yapan işyeri temsilcileri ve üyeler katıldı.

Programda üyelere kısa bir açıklama yapan Sağlık-  Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Uçaş; “sağlık ve sosyal hizmet çalışanların ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet ederek her türlü zorluğa rağmen çalıştıklarını belirterek bölgemizde sosyal aktivitelerin olmayışından dolayı sağlık çalışanları ile biraraya gelinemiyor bu nedenle ilçe Temsilciliğimizin böyle bir programı düzenlemesinden dolayı ve programa eşlik eden değerli Başkanlarım ve kurum müdürleri ile Sağlık-Sen ailesinin üyelerine teşekkür ederim dedi.

Üyelerin sosyal ve kurumsal istek ve önerilerini dinleyen Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun ise her türlü haklı ve yasaya uygun olan talepler bizim önceliğimizdir ve bu konuda gelen talepler yerinde değerlendirilmesine imkan vereceğiz personelin Ek ödemeleri ile ilgili yaşanan sorunlarıda bu ay içerisinde çözeceğimize inanıyoruz “dedi.

Program daha sonra sendika üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.