SAĞLIK-SEN ÜYELERİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN BİRLİK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SAĞLIK-SEN ÜYELERİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN BİRLİK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
SAĞLIK-SEN ÜYELERİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN BİRLİK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Ucaş ve beraberindeki üyeler 24 Haziran`da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem...
SAĞLIK-SEN ÜYELERİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN BİRLİK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Ucaş ve beraberindeki üyeler 24 Haziran`da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçiminde Ak Parti Şırnak milletvekili olarak seçilen Rizgin Birlik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette Ak Parti`nin bir dönem aradan sonra Şırnak’ı yeniden Meclis`te temsil edilmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.

Ziyarete İl Başkanı Giyasettin Ucaş ve yönetim kurulu ile ilçe ve işyeri temsilcileri yer aldı. Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik`in evinde gerçekleştirilen ziyarette kısa bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Ucaş "24 Haziran`da ülkemiz genelinde yapılan ve Türkiye ile islam düşmanların birleştiği seçimlerde mazlum halkların umudu temsilcisi milli irade savunucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak partinin galip çıkması biz milli irade taraftarı memursen ve sağlık sen ailesı olarak tebrik ediyor bundan sonrada başarılar ve muvaffakiyetler dileriz. İlimizden bir dönem aradan sonra temsiliyet kazanan sayın Milletvekilimiz Rizgin Birlik beyi tebrik ediyor ve Başarılar diliyoruz.Ucaş,Milletvekili seçilen Rızgin Birlik’e Kur-an’ı Kerim takdim etti.

            Ak Parti’den 27.Dönem Milletvekili olarak seçilen Rızgin Birlik ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, ziyaretlerinden dolayı Sağlık-Sen Başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.