14 MART TIP BAYRAMI CİZREDE COŞKU İLE KUTLANDI

14 MART TIP BAYRAMI CİZREDE COŞKU İLE KUTLANDI
14 Mart Tıp Bayramı Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen gecede coşku ile kutlandı. Cizre Devlet Hastanesi Yönetiminin 14 Mart Tıp Bayramı Nedeni ile bir cafede düzenlemiş...
 14 Mart Tıp Bayramı Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen gecede coşku ile kutlandı.

         Cizre Devlet Hastanesi Yönetiminin 14 Mart Tıp Bayramı Nedeni ile bir cafede düzenlemiş olduğu gecede doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları kendileri için düzenlenen gecede doyasıya eğlenmenin tadını yaşadılar.

         Cizre Devlet Hastanesi Yönetiminin düzenlemiş olduğu geceye Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun, Başhekim Mehmet Hidayetullah Erzen, İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş, Kamu kurum amirleri ve Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

         Cizre Belediyesinin desteği ile Sağlık Çalışanlarına yönelik organize edilen gecede kısa bir konuşma yapan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, “Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.’’dedi.

         İl sağlık müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun ise her türlü engelleme ve zorluklara rağmen bu bölgede fedakarca çalışan Sağlıkçılara yönelik yapılan saldırılara dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Tıp bayramı dolayısı ile Külliyede düzenlenen etkinlikte Sağlıkçılara saldıranların teröristlerden farkların olmadığı sözünü hatırlattı.

Uzun, buda Ülkemizin yöneticileri tarafından sağlık hizmeti verenlere verdikleri değerin Göstergesidir en üst düzeyde yapılan saldırılar kınanıyor ve telin ediliyor bizde sağlık çalışanları ve hekimler olarak dil ve din farkı gözetmeksizin tüm İnsanlığa hizmet vereceğiz.Gerek silahlı teröristler olsun gerekse Ülkemizi her türlü platformda karalama kampanyası yürüten sözüm ona aydınlar olarak geçinen silahlı teröristlerden farkı olmayan silahsız teröristlerin her türlü engellemelerine rağmen vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi ve Göz Hastalıklarız Uzmanı Op.Dr.Mehmet Hidayettulah Erzen ise,2018 yılı Tıp bayramı dolayısı ile düzenlenen etkinlik davetine icabet eden Sağlık hizmetlerine ve Sağlıkçılara büyük katkı sunan İlçe Kaymakamı ve belediye Başkanımız sayın Faik Arıcan’a ve kurum amirleri ile İlçede büyük bir özveriyle fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini belirterek bu tür etkinliklerle amaçlarının sağlık çalışanların moral ve motivasyonlarının düzeltilmesi ve bir nabzede olsa stres atmaya yönelik olduğunu ifade ederek etkinliğe icabet eden tüm çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi.

         İlçede Görev yapan doktor,hemşire ve sağlık çalışanlarına yönelik organize edilen 14 Mart Tıp Bayramı kutlama gecesinde Sağlık Hizmetlerine sunduğu hizmet ve verdiği destekten dolayı İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun tarafından Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan’a teşekkür plaketi verildi.

         Gece canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.