CİZRE BELEDİYESİNDEN ADM MERKEZİNE DİŞ ÜNİT DESTEĞİ

CİZRE BELEDİYESİNDEN ADM MERKEZİNE DİŞ ÜNİT DESTEĞİ
Cizre Belediyesi tarafından Ağız ve Diş Sağlığı merkezine alınan dört diş üniti Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan'ın katıldığı törende hizmete açıldı. ...
Cizre Belediyesi tarafından Ağız ve Diş Sağlığı merkezine alınan dört diş üniti Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’ın katıldığı törende hizmete açıldı.

         Cizre Belediyesinin daha kaliteli sağlık hizmeti sunması açısından ağız ve diş sağlığı merkezine aldığı dört diş üniti montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı.

         Törene Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, ADM Başhekimi Cihangir Tüzün, İdari ve Mali İşler Müdürü Usam Munis, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Hidayettullah Erzen, İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş, Müdür Yardımcısı Sabgatullah Anmal ve hastane çalışanları katıldı.

Çağın gerektiği standartlardan vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmesi için Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine dört adet diş üniti aldıklarını belirten Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, klasik belediyecilikten uzak sosyal ve kültürel bir belediyecilikle hareket ederek diğer kamu ve kuruluşlara da destek sağlamaya çalışıyoruz.Bu destekteki amacımız ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarımızdan daha güzel,daha sağlıklı,daha iyi hizmet almalarını temin içindir.Bugünde burada diş hastanemizde dört ünit belediyemizin destekleri ile hizmete girmiş olacak.Bizlerde her zaman bu sağlık kurumlarından hizmet almaya adayız.Ama Allah’a şükür ki hem devlet hastanemiz hem diş hastanemiz bu konuda gereken desteği ve çabayı harcıyorlar.Sağlık Bakanımız ilçede 500 yataklı yeni bir devlet hastanesinin müjdesini daha önce vermişti.Plana girdi ve inşallah gerçekleşecek.Çok büyük ve dev yatırım olacak.Bizde karınca kararınca belediyemizin yada diğer sivil toplum kuruluşlarının olsun,işadamlarımızın olsun desteklerini,ilgilerini arttırmak için çaba ve gayret ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun”.

Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Usam Munis ise, hastaneye göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’a teşekkür edip, hizmete açılan yeni diş ünitlerinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

17 Diş Üniti ile hizmet veren Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Belediyenin aldığı yeni ünitlerle birlikte ünit sayısı 21’e yükseldi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.