CİZRE DİYALİZ MERKEZİ BİNASI İÇİN İLK KAZMA VURULDU

CİZRE DİYALİZ MERKEZİ BİNASI İÇİN İLK KAZMA VURULDU
Sağlık Bakanlığının yatırım programı kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımına karar verilen Diyaliz Merkezi Binası için ilk kazma vuruldu.Kepçe’nin başına geçen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim...
 Sağlık Bakanlığının yatırım programı kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımına karar verilen Diyaliz Merkezi Binası için ilk kazma vuruldu.Kepçe’nin başına geçen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun, bismillah dedikten sonra temel açma çalışmaları için ilk kepçeyi vurup, çalışmaları başlattı.

       Sağlık Bakanlığının yatırım programı kapsamında yapımına karar verilen Diyaliz Merkezi Binası için ilk kazma vuruldu. Cizre Devlet Hastanesi Acil Servisi girişine yapılacak olan Diyaliz Merkezi Binası temel kazma çalışmaları başladı.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun'un kepçe operatörlüğüne geçtiği temel açma çalışması için mini bir tören yapıldı. Törene Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. Esra ŞAhin, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ersin Yüksel, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Aksir, Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr, Egemen Unal, İlçe Sağlık müdürleri ile Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) sorumlu hekimleri, Devlet hastaneleri Başhekim ve Başhekim yardımcıları ile idari ve mali işler başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Bölgedeki sağlık yöneticilerinde hazır bulunduğu temel açma çalışmalarını başlatan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun,” son günlerde Sağlık alanında Şırnak için önemli yatırımlara imza atıyoruz bakanlığımız tarafından programa alınan bir çok sağlık tesisin bitmesi ile birlikte Şırnak sağlıkta çok güzel yerlere gelecektir diyen Uzun “Cizre ilçemizde ilk diyaliz merkezi kurulan yerdir zamanla burası ihtiyaca cevap veremez duruma gelişinden dolayı Şırnak il merkezimiz ve Silopi’de de diyaliz üniteleri açıldı ama şuanda Cizre devlet hastanemizde bitişiğinde modern bir diyaliz ünitesi yapılması için çalışmalara başladık ve bu gün değerli sağlık idarecilerimizle birlikte ilk kazmayı yere vurduk binanın bitişi ile birlikte hastanemiz için 24 dairelik lojmanlarda olacaktır” dedi.

Uzun,bugün ilk kazmayı vurduğumuz Cizre Diyaliz Merkezi Binamızın şimdiden Cizre’ye  ve bölge halkına hayırlı olmasını diler,bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler dilerim “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.