HALKBANK GENEL MÜDÜRÜNDEN CİZRE TSO`YA ZİYARET

HALKBANK GENEL MÜDÜRÜNDEN CİZRE TSO`YA ZİYARET
Halkbank Genel Müdürü Recep Süleyman Özdil ve Şube Müdürlerinden oluşan heyet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Cizre TSO Yönetim Kurulu...
 

Halkbank Genel Müdürü Recep Süleyman Özdil ve Şube Müdürlerinden oluşan heyet Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç, Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Genel Müdür Özdil, birçok konuda iş dünyasına destek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, Halkbank olarak Sanayici, KOBİ ile esnaf ve sanatkarların en büyük destekçisi olmayı sürdüreceklerini söyledi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç ise Halk Bank heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek,  Esnaf ve iş camiasının kredi, ve teminatlarda yaşadığı sorunları aktardı.

Başkan Sefinç, Yatırım, Üretim ve  İhracat yapabilmek için bankalardan ve finans kurumlarından kredi kullanarak bu katkıyı sağlamanın son derece önemli olduğunu ve bu ihtiyaçları gidermede Halkbankası vereceği desteklerin yatırımcılarımız adına güven verici olacağını söyleyerek, karşılıklı anlayış içerisinde hem ilçemizin hem de ülkenin gelişip kalkınmasına destek sağlamanın son derece önemli olduğunu belirtti.

Akabinde ziyaret anısına Başkan Sefinç tarafından Genel Müdür Özdil’e Plaket takdimi ve Cizre Spor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.