İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI CİZRE`DE GERÇEKLEŞTİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AYLIK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI CİZRE`DE GERÇEKLEŞTİ
Şırnak İl Sağlık Müdürlüğünün her ay düzenli olarak yaptığı Aylık İl Koordinasyon Toplantısı Cizre Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun Başkanlığında gerçekleşti. ...
 Şırnak İl Sağlık Müdürlüğünün her ay düzenli olarak yaptığı Aylık İl Koordinasyon Toplantısı Cizre Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun Başkanlığında gerçekleşti.

         Cizre Devlet Hastanesinde yapılan toplantıya Şırnak İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun,Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Esra Şahin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ersin Yüksel, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Aksir, Halk Sağlığı Başkanı Uzm. Dr. Egemen Ünal, Devlet Hastaneleri Başhekimleri ve Başhekim Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) Sorumlu Hekimleri ve İdari ve Mali İşler Müdürleri katıldı.

         Cizre Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun Başkanlığında yapılan toplantıda, Şırnak Merkez ve İlçelerinin yatırımları ve sağlık hizmetleri. Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu (ASKOM) ve Karar Destek Sistemi (KDS)’ den elde edilen istatistik veriler ve 2018 yılı için tespit edilen ihtiyaçlar görüşülüp değerlendirildi. Ayrıca toplantıda; İl Dışı Sevklerin Değerlendirilmesi yapılarak hastaların ilimizden çevre illere sevkleri yapılmadan tedavilerinin nasıl yapılabileceği ile ilgili görüş ve öneriler dinlendi, çözüm yolları konuşuldu.

         Cizre’de gerçekleşen Toplantıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Şırnak İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun,”Şırnak’ ta vatandaşlarımıza sağlık kurumlarında yönetici olan tüm idarecilerin el birliği ile en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın mesai mefhumu gözetmeksizin gayreti içinde olacaklarını vurgulayarak ‘’İdareciler olarak amacımız sağlık tesislerimize müracaat eden vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmakla birlikte sağlık personelimize de kaliteli ve son teknolojiyle donanımlı cihazlarla en iyi şekilde çalışma imkânları verilmelidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.