SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBESİ ÜYELERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU

SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBESİ ÜYELERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU
Sağlık-Sen Şırnak Şubesi, merkezde görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanları kahvaltı programında bir araya geldi.Kahvaltı programına, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı,...
              Sağlık-Sen Şırnak Şubesi, merkezde görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanları kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nedim Uzun ve Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Rahmet Taşar, Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Uçaş, Kültür Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Salih Ürün, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Orhan Zeyrek, Şırnak Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Hasan İskenderoğlu, Şırnak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Sami Zeyrek, Şırnak Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Çakır ve üyeler katıldı.

Programda üyelerle kısa bir açıklama yapan Şube Başkanı Giyasettin Uçaş; “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanların ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet ederek her türlü zorluğa rağmen çalıştıklarını belirterek bölgemizde sosyal aktivitelerin olmayışından dolayı sağlık çalışanları ile bir araya gelinemiyor bu nedenle İlde görev yapan işyeri Temsilciliğimizin böyle bir programı düzenlemesinden dolayı ve programa eşlik eden değerli Başkanlarım ve kurum müdürleri ile Sağlık-Sen ailesinin üyelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.