SİLOPİ MYO`DA DOWN SENDROM ETKİNLİĞİ

SİLOPİ MYO`DA DOWN SENDROM ETKİNLİĞİ
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Down sendromu çocuklar için etkinlik düzenlendi.Silopi Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Silopi ilçe Milli Eğitim...
 Şırnak’ın Silopi ilçesinde Down sendromu çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Silopi Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, öğretim görevlileri, öğrenciler ve rehabilitasyon merkezine bağlı öğrenciler katıldı.

Çeşitli ikramların yapıldığı programda Down sendromu çocuklar ile üniversite öğrencileri birlikte dans etti, halay çekti. Kostüm giyen öğrenciler etkinlikte çocukları eğlendirdi. Silopi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Atilla Ünlü, “rektör Mehmet Emin Erkan’a Silopi halkına ve esnafına katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Amacımız down sendroumu öğrencileri üniversitemizde kanalize etmekti. Bu şekilde hem bir farkındalık yaratmak hem de onlarla güzel dakikalar geçirmeyi hedefledik”dedi.

Down sendorumu çocuklar için eğlence düzenlediklerini belirten MYO öğrenciler, down sendroml çocukların sevincine ortak olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.