SİVİL TOPLUM GELİŞTİRME DERNEĞİNDEN KANSER HASTASI ÇOCUĞA YARDIM

SİVİL TOPLUM GELİŞTİRME DERNEĞİNDEN KANSER HASTASI ÇOCUĞA YARDIM
Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneğinden Kanser Hastası ve Karaciğer İlik Nakli olan 11 Yaşındaki Yasin Surgit’e anlamlı yardım.Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği,”Engelleri aşalım” projesi kapsamında Kanser...
 

 

Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneğinden Kanser Hastası ve Karaciğer İlik Nakli olan 11 Yaşındaki Yasin Surgit’e anlamlı yardım.

Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği,”Engelleri aşalım” projesi kapsamında Kanser Hastası ve Karaciğer İlik Nakli olan 11 Yaşındaki Yasin Surgit’e bir adet 82 Ekran Televizyon, bir adet tek kişilik Yatak(Baza) ve bir adet elbise dolabı hediye etti.

Kanser hastası çocuğa yapılan yardım ile ilgili kısa bir açıklama yapan Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği Başkanı Mustafa Orun, Şırnak Merkezde ikamet eden Kanser Hastası Yasin Surgit, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde 2017 Kasım Ayında geçirmiş olduğu başarılı ilik ameliyatının ardından Şırnak’a döndü. Ancak kirada oturdukları evde yer yatağında kalkıp yatıyordu ve bu durumda onun sağlığını ciddi bir şekilde etkiliyordu. Biz Cizre Sivil Toplum Geliştirme Derneği olarak Kanser Hastası ve Karaciğer İlik Nakli olan 11 Yaşındaki Yasin Surgit’in daha iyi ve hijyenik şartlarda yaşamını sürdürebilmesi için kendi dernek bütçemizle bir adet 82 Ekran Televizyon, bir adet tek kişilik Yatak(Baza) ve bir adet elbise dolabı hediye ederek destek olmaya çalıştık” dedi,

Orun,”bu anlamda bu yardımın kardeşimize ulaşmasında emekleri ve destekleri olan bütün üyelerimize teşekkür eder, bu tür yardımların artarak devam etmesini temenni ederim”. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.