YILIN DOKTORUNA ŞIRNAK HAVALİMANINDA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

YILIN DOKTORUNA ŞIRNAK HAVALİMANINDA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA
Sağlık Bakanlığı Tarafından Verilen Yılın Doktorları Ödülünü Şırnak İlini temsilen Silopi 4 nolu Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Dr. Ömer Faruk Bilen Aldı.Bilen Şırnak Havalimanında çiçeklerle karşılandı.Şırnak...
 

Sağlık Bakanlığı Tarafından Verilen Yılın Doktorları Ödülünü Şırnak İlini temsilen Silopi 4 nolu Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Dr. Ömer Faruk Bilen Aldı.Bilen Şırnak Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Şırnak Merkez  ve ilçelerinde bulunan yüzlerce doktoru geride bırakarak, başarılı çalışmalardan dolayı yılın doktoru seçilen Silopi 4 nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ömer Faruk Bilen,il ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Ödülünü Ankara'da Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın elinden alan Ömer Faruk Bilen, Ankara Dönüşü Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Şerafettin Elçi Havalimanında Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Ucaş ve Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Hidayettullah Erzen'inde bulunduğu kalabalık bir gurup tarafından çiçeklerle karşılandı.

            Havalimanındaki çiçekli karşılamada duygusal anlar yaşayan Bilen, kendisini bu ödüle layık görenlere ve bu ödülü almada katkısı bulunan mesai arkadaşlarına ve havalimanına gelerek kendisini karşılayan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.